Menu
Your Cart

Партнерска програма

Програмата за партнери MegasportOnlineShop е потполно бесплатна и им овозможува на членовите да заработат дополнителен приход со објавување линкови како нашата MegasportOnlineShop продавница или одделни производи. Секое купување направено преку придружна врска носи агенциска провизија. Стандардна провизија е 5%.

За повеќе информации, видете ја страницата за информации за партнерот.